Характеристики На Имота

  • ТЕЦ
  • Тухла
Loading

Стилен жилищен комплекс, хармонично вписан в средата, в която е ситуиран. Проектът предлага всички съвременни удобства, отговарящи на модерния и забързан пулс на деня. Комплексът се състои от две стилни сгради от седемнадесет етажа и две по-ниски архитектурни тела, в които са разположени офисните и търговски помещения.
Енергийната ефективност на сградите се постига чрез съчетаването на най-съвременните решения във високото монолитното строителство високоефективни енергоспестяващи асансьори, фасада от естествени материали, висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет, водомери с радио управление и централно отопление с индивидуални разходомери и дистанционно отчитане. Осигурените денонощната жива охрана и видеонаблюдение създават необходимото спокойствие и сигурност.
Многофункционалният проект предлага разнообразни типове жилища, като конкретната оферта е за двустаен апартамент на първи жилищен етаж над магазини Кота +3.35м., състоящ се от антре, баня с WC, спалня, всекидневна с трапезария, кухненски бокс и тераса. Застроена площ: 43 кв.м. Изложение: югоапад. Обявената цена е без включен ДДС.

Mестоположение