Стилен жилищен комплекс, хармонично вписан в градската среда, в която е ситуиран. Проектът предлага всички съвременни удобства, отговарящи на модерния и забързан живот в столицата. Бутикови апартаменти с една, две или три спални, проектирани, за да осигурят максимален комфорт на обитателите си, луксозни общи части, подземен паркинг, търговски площи и офис помещения. Всичко това е представено в една вълнуваща и динамична визия от две стилни сгради от седемнадесет етажа и две по-ниски архитектурни тела, в които са разположени офисните и търговски помещения.
Енергийната ефективност на сградата се постига чрез съчетаването на съвременните решения във високото монолитното строителство – високоефективни енергоспестяващи асансьори, фасада от естествени материали, висок клас алуминиева дограма с троен стъклопакет, водомери с радио управление и централно отопление с индивидуални разходомери и дистанционно отчитане. Предвидените денонощната охрана и видеонаблюдение създават необходимото спокойствие и сигурност.
Многофункционалният проект предлага разнообразни типове жилища, като конкретната оферта е за тристаен апартамент на седми етаж, състоящ се от антре, баня с WC, самостоятелна тоалетна, две непреходни спални, всекидневна с трапезария, кухненски бокс и тераса. Застроена площ: 92,80 кв.м. Изложение: изток. Обявената цена е без включен ДДС.

Характеристики на имота

  • Асансьор
  • ТЕЦ
  • Тухла

Mестоположение