Политика за поверителност

СИТИ ВИЛИДЖ – политика за поверителност и защита на личните данни

Съгласно Регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation – GDPR), в сила от 25 май 2018 г, тази страница Ви информира относно политиката на СИТИ ВИЛИДЖ за събирането, използването, обработването и защитата на Вашите лични данни, когато използвате услугата и уебсайта https://cityvillage.eu/.

С използването на услугата и уебсайта https://cityvillage.eu/ вие се съгласявате с тези правила.

За нас

СИТИ ВИЛИДЖ – Агенция за недвижими имоти, в качеството си на администратор на лични данни по предоставяне на посреднически услуги при осъществяване на сделки с недвижими имоти и управляващ сайта https://cityvillage.eu/, отговаря на всички изисквания на новата регулация. СИТИ ВИЛИДЖ събира и използва Вашата лична информация само за предоставяне и подобряване на услугата, като я пази отговорно и законосъобразно.

Администратор на лични данни

Наименование: СИТИ ВИЛИДЖ – ЕООД
ЕИК/БУЛСТАТ: 202587961
Седалище и адрес на управление: БЪЛГАРИЯ, област София (столица), община Столична, гр. София 1715, район р-н Младост, ж.к. Младост 4, бл. 440А.
Данни за кореспонденция: гр. София 1715, ж.к. Младост 4, бл. 440А.
Лице за контакт: Симона Хардалова
E-mail: office@cityvillage.eu
Телефон.: +359 882 123 123

Компетентен надзорен орган

Наименование: Комисия за защита на личните данни
Седалище и адрес на управление: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Данни за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон: 02 915 3 518
Email: kzld@government.bgkzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

Какви лични данни събираме, защо и колко дълго се съхраняват

Бисквитки

„Бисквитките“ са файлове с малко количество данни, които могат да включват анонимен уникален идентификатор. Бисквитките се изпращат в браузъра Ви от уебсайта и се съхраняват на твърдия диск на Вашия компютър. Използваме „бисквитки“ за събиране на информация и за подобряване на услугата. Вашият браузър може да Ви помогне в управлението на бисквитките. Ако обаче не приемате „бисквитки“, може да не сте в състояние да използвате някои части от нашата услуга.

Съгласие за използване на „бисквитки“

Вие давате вашето съгласие с условията в настоящата Политика за поверителност по два начина: а) чрез натискане на бутона „ОК“ в показващата се лента в долната част на сайта и 2) при скролване по сайта надолу на разстояние 100px, условието за бисквитки се приема автоматично. За да промените решението си, използвайте дадената функция: Revoke cookies.

  • cookie_notice_accepted – срок на съхранение: 30 дни.

Анализ

Този сайт използва инструментa за статистически анализ Google Analytics. Google Analytics изпраща бисквитки, чрез които събира данни за посетителите на сайта https://cityvillage.eu/ . Данните включват, но не се ограничават само до: IP адрес, вид и версия на браузъра, използвано устройство.

  • _gid – срок на съхранение: 24 часа
  • _ga – срок на съхранение: 2 години

Услуга за двуезичност на сайта – WPML

WPML използва „бисквитки“, за да идентифицира текущия език на посетителя:

  • _icl_current_language – Срок на съхранение: 24 часа.

Форми за контакт

Когато използвате формулярите за контакт, ние запазваме информацията, която сте ни предоставили доброволно, а именно: име, имейл адрес, телефонен номер и/или друго в полето за свободен текст. Съхранените данни се пазят за срок от 6 месеца.

Вашите права над личните Ви данни

Можете да поискате да получите файл, съдържащ всички данни, които съхраняваме за вас, включително и данни, които сте ни предоставили. Също така можете да поискате заличаването на тези данни. Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта, или по закон.

С кого споделяме данните Ви

С цел управление на предоставяната услуга https://cityvillage.eu/, ние от СИТИ ВИЛИДЖ – ЕООД споделяме Вашите лични данни със следните трети страни:

„СуперХостинг.БГ“ ООД

Google Analytics

Как използваме Вашите данни

Съхранените от нас лични данни на посетителите на сайта използваме за подобряване на услугата, анализ на работата на и със сайта, извършването на посреднически услуги при осъществяване на сделки с недвижими имоти, както и цел маркетинг.

Как защитаваме личните Ви данни

Данните се съхраняват в електронен вид с подходящи механизми за защита – операционната система и базата данни са защитени с пароли и криптирани механизми за обмен на информация. Криптираната връзка се осъществява чрез SSL/TLS сертификат.

Нашите процеси при инциденти с лични данни

Ако установим нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ние Ви уведомяваме незабавно за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.

Промени в политиката за поверителност

Настоящият документ е предмет на обновяване. Всички бъдещи промени ще бъдат отразявани на текущата страница (https://cityvillage.eu/politika-poveritelnost/).

 

Последна актуализация: 08.10.2018