СИТИ ВИЛИДЖ

Вашият персонален брокер в София

Искаме
нашите клиенти
да са доволни

СИТИ ВИЛИДЖ предоставя комплексни консултантски услуги, свързани с недвижими имоти. Наши клиенти са собственици, наематели, предприемачи и инвеститори.

Нашата мисия е да подпомагаме решения за инвестиции в недвижими имоти и тяхното управление, както и да предлагаме за закупуване изключителни имоти с потенциал за ръст в цената.
Продажба и наем на недвижими имоти - Услуга от начало до край - Първа стъпка "Среща с клиент" в неформална обстановка, кафене
Продажба и наем на недвижими имоти - Услуга от начало до край - Трета стъпка "Оглед на имоти"
Продажба и наем на недвижими имоти - Услуга от начало до край - Трета стъпка "Оглед на имоти"
Продажба и наем на недвижими имоти - Услуга от начало до край - Четвърта стъпка "Предаване на ключовете от ръка на ръка"
Продажба и наем на недвижими имоти - Услуга от начало до край - Втора стъпка "Преглед на обяви за имоти"
Продажба и наем на недвижими имоти - Услуга от начало до край - Първа стъпка "Среща с клиент" в неформална обстановка, кафене
Продажба и наем на недвижими имоти - Услуга от начало до край - Четвърта стъпка "Предаване на ключовете от ръка на ръка"
Продажба и наем на недвижими имоти - Услуга от начало до край - Втора стъпка "Преглед на обяви за имоти"

Създадено специално за вас

Напълно персонализирана
услуга от начало до край

Отговаряме на очакванията на нашите клиенти, като им предлагаме ценно партньорство, допълнителни ползи и услуги, съобразени с конкретните нужди и цели.

Лоялност.
Надеждност.

Целта на СИТИ ВИЛИДЖ е да бъде бранд, синоним на лоялност, надеждност и коректност на пазара на недвижими имоти.

Какво можем
да направим за вас

Обект на дейността ни са апартаменти, къщи, парцели, жилищни сгради, бизнесимоти.

Предлагаме комплексна услуга

Консултираме клиентите относно пазарните условия, цените, правните изисквания и свързаните с тях въпроси.

Имаме опит в преговорите

Заедно определяме нуждите и финансовите възможности на клиентите, за да предложим решенията, които им подхождат, гарантирайки честна и прозрачна сделка

Имаме прекрасни отзиви

Няма по-добър начин да спечелим доверие и да докажем валидността на нашия бранд.

Онлайн професионалисти сме

Предлагаме маркетингови, промоционални и рекламни стратегии. Използваме модерни дигитални инструменти, както и персонални решения.

Удивителни гледки.
Прекрасни домове.
София. България.

Симона Хардалова, брокер на недвижими имоти в агенция СИТИ ВИЛИДЖ, представяща модерно обзавеждане за кухня

Най-ефективният брокер

Запознай се с екипа

Симона Хардалова работи в сферата на търговията с недвижими имоти от 1998 година. 

В професиналния си път като брокер е работила последователно в голяма част от водещите агенции за недвижими имоти в София.

Сериозен  опит с корпоративни клиенти и проблемни кредити натрупва работейки в Райфайзенимоти, дъщерно дружество на Райфайзенбанк България.

През  2018 година създава “Сити Вилидж Риъл Естейт” с идеята да отговори на очакванията на клиентите за професионално, лоялно и  персонализирано отношение при покупко-продажба, наемане и отдаване на недвижим имот.

В работата си се старае да бъде професионалист и да предложи цялостни решения за покупка, инвестиция, управление или продажба на всеки тип недвижим имот.

Симона Хардалова, брокер на недвижими имоти в агенция СИТИ ВИЛИДЖ, представяща всекидневна с бежов, кожен диван

Какво казват
клиентите ни
за нас

Ивайла Русева, преводач

„През 2020 година ми се наложи да си сменя жилището и трябваше спешно да купя апартамент. Познати, на чието мнение държа, ме насочиха към Симона Хардалова. МНОГО съм им благодарна, защото попаднах в ръцете на истински специалист. Водеше ме на огледи на апартаменти, които отговаряха на всичките ми изисквания, а не просто на такива, които са на пазара в момента. Всичко ставаше в удобно за мен време, а освен това Симона ми предложи доста богат избор от жилища. Така, след по-малко от три месеца, попаднах и закупих имот, от който съм повече от доволна. 

Симона Хардалова е делови и организиран човек. Съобразява се с желанията на клиентите си и действа професионално в сферата, с която се занимава. Ненатрапчиво дава съвети и препоръки, ако й ги поискаш и набавя допълнителна информация, ако желаеш такава. Удоволствие е да се работи с такъв човек!“

Лушка Паланкалиева

„Преди години имах възможност  за първи път да работя със Симона Хардалова.

В работата с нея получавам: професионални консултации и услуги, които спестяват на мен – клиента много време, пари и стрес, а заедно с това приятелско отношение и защита на интересите ми. За нас тя е коректен, лоялен и доверен съветник в трудния избор на нов имот.

Предложенията й винаги са актуални и проверени, без спестяване на недостатъците.

Правейки избора си, зная, че ще получа от нея услуга с най-добро качество, на която мога да се доверя.

Благодарение на професионализма си, богат опит и стриктна организация на работата, Симона не просто е посредник за сделката, а наш ценен помощник в избора и покупката на имот, в който да сме спокойни.“

Ц. Стаменов

„Препоръчам услугите на агенция CITY VILLAGE и в частност на брокер Симона Хардалова, която беше ангажирана с не лекия процес по продажба на мой имот. До осъществяването на сделката предоставяше пълна подкрепа и компетентна преценка на актуалните процеси в имотния сектор. На всеки един въпрос получих ясен и конкретен отговор. Тя се погрижи за умелото фиксиране на абсолютно всяка подробност по подготовка и изготвянето на всички видове нужни документи за безпроблемното протичане на покупко-продажбата.

Благодаря и бих се възползвал при необходимост от услугите на агенцията отново!